1.Na pánvi se širokým dnem rozehřejte olivový olej a dejte na 4 -5’ restovat houby, cibuli, česnek a cuketu. Přidejte rajčata, okořeňte solí, čili vločky, dobromysl a pokračujte ještě 2 -3’ v restování.
2. Přidejte smetanu, nadrobno nasekané petrželky, vodu a nechte cca 15’ podusit. Dochuťte a podávejte s rýži, těstovinami nebo třeba batátovou kaší.


Krémové houby s cuketou a rajčaty
Velmi jednoduché a rychlé jídlo, které určitě dokáže uspokojit i zatvrzelé masáky. Pokud jste zrovna nenasbírali nějaké houby v lese a nebo nečerpáte z mrazákových zásob, tak vřele doporučuji použít houbu portobello, tato houba je velmi chutná, jedná se o krémový žampion, také se jí říká steakový.
Jak podávat krémové houby ?
Výborně se doplňuje s rýží, těstovinami, bramborovou nebo batátovou kaší.


Zanechte mi komentář a pošlete fotku na Instagram nebo Facebook. Ráda uslyším, že se vám recept podařil nebo jak jste si recept upravili k obrazu svému.