1. Předehřejte troubu na 180 stupňů.
2. Do zapékací mísy dejte všechny suroviny kromě noků a dobře promíchejte. Přidejte noky, zamíchejte a vložte do trouby na 20-25’ zapéct.
3. Vytáhněte z trouby a podávejte.
Zapečené noky s rajčaty a smetanou pro rychlou přípravu
Tak tohle jídlo musíte vyzkoušet! Věřte nebo ne, půl hodiny a máte na stole voňavý, teplý pokrm, který potěší vaše chuťové pohárky. Bramborové noky si výborně rozumí se smetanou, sýrem i zeleninou.
Noky se dnes dají koupit i hotové, ale pokud máte více času vyzkoušejte si je připravit z jednoduchého bramborového těsta doma.
Recept jak na domácí noky jsou v tomto receptu Bramborové noky s tymiánem
Zanechte mi komentář a pošlete fotku na Instagram nebo Facebook. Ráda uslyším, že se vám recept podařil, nebo jak jste si recept upravili k obrazu svému.