1. Na pánvi rozehřejte olivový olej, restujte 1-2’ rajčata a česnek. Přidejte hořčici, tresku, brambory, okořeňte solí, pepřem, čili vločkami a oreganem.
2. Zalijte vodou, přidejte petrželovou nať a citronovou šťávu. Přikryjte a duste na mírném ohni cca 25-30’.
3. V průběhu dušení kontrolujte tekutiny, je-li potřeba podlijte. Dochuťte solí, pepřem a citronovou šťávou.
Treska v hořčične omáčce s bramborem
Jak důležité je zařadit do našeho jídelníčku ryby asi není nutné připomínat. Dneska mám pro vás super rychlý recept na tresku. Recept je svěží jako vánek ze středomoři a hotový na jednu otočku na podpatku.
Zanechte mi komentář a pošlete fotku na Instagram nebo Facebook. Ráda uslyším, že se vám recept podařil nebo jak jste si recept upravili k obrazu svému.