1. Na pánvi rozehřejte olivový olej, vložte filety lososa a opékejte z každé strany 2’. Rybu vyndejte a dejte stranou.
2. Na tu samou pánev dejte česnek, máslo, sušená rajčata, kopr a cca 1’ restujte. Přidejte smetanu, vodu, okořente solí a pepřem. Nechte 2-3’ omáčku zredukovat, dochuťte a podávejte.


Losos se sušenými rajčaty
Do půl hodiny na stole? Ano, tento recept potěší nejen svou svěží chutí, ale i zaručeně rychlou přípravou. Losos patří k velmi oblíbeným rybám a příprava na pánvi je extra rychlá, takže oběd nebo večeři vykouzlíte i po velmi náročném dni do půl hodiny.
Jako přílohu doporučuji těstovinu, brambory nebo třeba čerstvé pečivo.


Zanechte mi komentář a pošlete fotku na Instagram nebo Facebook. Ráda uslyším, že se vám recept podařil, nebo jak jste si recept upravili k obrazu svému.