1. Cizrnu slijte a nechte okapat.
2. Do misky dejte všechno koření, rajčatovou pastu, včetně olivového oleje a dobře promíchejte. Jakmile máte hotovo, cizrnu dejte na plech s rozprostřeným pečícím papírem. Přidejte směs koření, promíchejte.
3. Vložte do předehřáté trouby na cca 180 stupňů. Pečte do okamžiku, kdy bude křupavá cca 30’. V průběhu pečení kontrolujte a promíchávejte.
4. Podávejte, podle potřeby ještě teplou můžete dosolit maldonskou solí.


Pikantní pečená cizrna
Kulaté křupavé pikantní kuličky cizrny jsou výtečné nejen jako pochutina k pivu nebo vínu, ale jsou super všude tam kde chcete přidat trochu křupavosti. Přidejte do salátů, krémových polévek, nebo kaší.
Zanechte mi komentář a pošlete fotku na Instagram nebo Facebook. Ráda uslyším, že se vám recept podařil nebo jak jste si recept upravili k obrazu svému.



